3e Maandbeker – Aldridge-Cup

Op 20 mei werd de derde maandbeker gespeeld. Ook al was de baan die dag nog niet qualifying na het bezanden, dat weerhield 37 spelers niet tot inschrijven. Regen was voorspeld maar viel gelukkig niet. Aan het eind van de dag zaten we allemaal weer op een zonnig terras met blije gezichten.

Het was een heerlijke dag die strak en goed georganiseerd was door de wedstrijdleiding Annette Blommendaal en Allard Blom.

De 1e prijs én de cup was voor Andre Siewertsen die een uitzonderlijke prestatie leverde: een HCP 9 en 42 stablefordpunten!!

Helaas kon hij de prijs niet in ontvangst nemen want hij was al naar huis. En dat was met nog meer winnaars het geval.  Jan Theunisssen stond net bij zijn auto en werd nog geroepen maar niet meer gehoord. De gender neutral neary” ging naar Irmgard Michielsen die haar neary in de tweede ronde verbeterde.

Uitslag:

Categorie 1: HCP 1 t/m 18

  1. Andre Siewertsen (42p)
  2. Menno Luyer  (38p)
  3. Allard Blom (34p)                                         

Categorie 2: HCP 18.1 – 36

  1. Wim Schrijvers (31p)
  2. Willem Sprokkreeff (30p)
  3. Jan Theunissen (29p)

De Aldridge cup is aangeboden door Nico van Thiel. Hij is groot verzamelaar van tin en zilver met historisch karakter. Deze beker komt van antiekveiling in GB. Hij wordt bij OCL als wisseltrofee ingezet bij een specialewedstrijd. De beker wordt niet meegenomen door winnaar  maar blijft voorzien van naam in clubhuis.

Geef een reactie

Scroll to top