Pro

mette koptekstMette Hageman is de stuwende kracht achter de Mette Hageman Golf Academy. Ze is als speler begonnen en haar palmares spreken voor zich. Sinds 2005 is ze PGA gekwalificeerd professional en is ze PGA Holland AAA-Kader Sport Structuur 5 professional. Naast PGA professional is Mette ook Multi Disciplinaire Coach bij het NOC*NSF Kader Sport Structuur 5.

Naast het lesgeven op Old Course Loenen is Mette actief als NGF Coach Dames Senioren en NGF Proeve van Bekwaamheid beoordelaar. Ze speelt het wedstrijden circuit van de PGA Holland Dames en heeft inmiddels 14 nationale titels achter haar naam staan. Ze heeft in haar carrière al 16 keer het Ladies Dutch Open mogen spelen.

‘Aim for the clouds and you will make it to the top of the mountain!’
Als golfcoach heb ik een holistische opvatting. Een geslaagd tee shot is meer dan alleen het goed raken van de bal. Ik denk dat er ongelimiteerde mogelijkheden zijn voor iedere individuele golfer om zich te ontwikkelen in en buiten de sport en ik help de sporter graag het maximale eruit te halen. Ik ga uit van het talent van de golfer, ik werk graag met de golfer samen om grenzen te verleggen en om op de grens van zijn of haar kunnen te komen.

Iedere golfer is uniek en ik laat hem of haar graag zelf kiezen en sturen in het leer- en ontwikkelingsproces om de persoonlijke effectiviteit te vergroten. Het houdt in dat voor iedereen die les neemt de lesprogramma’s met zorg worden samengesteld op basis van uitgangspunten, zoals bijvoorbeeld ambitie, plezier, en de fysieke mogelijkheden.

Het uiteindelijke doel is om de golfer zich zo te laten ontplooien tot een nog betere golfer om vervolgens zijn/haar eigen beste coach te zijn. Het één-op-één traject wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Mailadres: mette@mettehageman.nl

Klik lesagenda Mette

Bonne Blaauw versterkt de Mette Hageman Golf Academy, u kunt dus naast lessen bij Mette ook bij Bonne boeken. Bonne speelt golf sinds zijn twaalfde. Na 10 jaar als amateur te hebben gespeeld besloot hij in 2012 de PGA Holland Golf Opleiding te volgen en zo van zijn passie zijn beroep te maken. In zijn stage en werk periode op de Rosendaelsche Golf Club heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met het lesgeven. Zijn lessen zijn erop gericht dat mensen het beste uit zichzelf en hun spel kunnen halen; effectieve lessen met het oog op (nog) meer plezier in het spel. Bonne zou heel graag samen met u willen werken aan uw golfvaardigheid.

Klik lesagenda Bonne

Scroll to top