Update: eerste paal OCL Greenkeepers loods

Op 26 april zijn de heipalen van de greenkeepersloods geslagen! De eerste heipaal mag met recht een mijlpaal voor OCL genoemd worden aangezien we hiermee dichter bij de realisatie van onze wens komen van het huisvesten van de machines op eigen terrein, een extra wc en extra lockerruimte. In bijgevoegd filmpje zien we hoe Hennie van de Clubhuiscie onze voorzitter Ben scherp in de gaten houdt bij het slaan van de eerste paal. 🙂

kijk ‘Ben in aktie’

Op 13 april zijn de voorbereidings werkzaamheden voor de Greenkeepers loods gestart. 

Zoals op de afgelopen ALV is toegelicht gaat OCL haar eigen greenkeepers loods bouwen.  Met een eigen loods is OCL in staat om alle machines voor baanonderhoud op eigen terrein te stallen.  Dit is niet alleen goedkoper (geen huur meer), maar ook efficiënter (minder rijtijd) en veiliger voor het personeel (niet meer rotonde oversteken).  Verder wordt er een altijd toegankelijk toilet geïntegreerd in de loods en verwachten wij de huidige opslagruimte bij de driving range vrij te maken voor extra lockers.  Mocht u interesse hebben in een locker, meld u dan alvast aan bij het secretariaat. 

Zoals gezamenlijk met De Gemeente is vastgesteld, komt de loods aan de rand van de parkeerplaats deels ingegraven in de heuvel achter de green van hole 4.  Het kost een stukje van de parkeerplaats, maar door deze straks ook efficiënter in te delen, verwachten we toch genoeg ruimte voor parkeren over te houden. 

Inmiddels is de aannemer begonnen met het uitvlakken van de plek waar de loods moet komen.  Het heien staat gepland voor over twee weken.  Uiteraard proberen we de overlast te beperken zoveel als mogelijk, bijvoorbeeld door om 7.00 uur in de ochtend te starten met heien. 

Helaas kunnen we niet helemaal voorkomen dat u overlast zult ondervinden, maar als alles mee zit dan staat de loods al 1 juli. 

Namens de Clubhuis Commissie/het bouwteam, 

Marco de Jong

 

 

Geef een reactie

Scroll to top