Waar een kleine Old Course groot in kan zijn…

De competitie loopt op zijn eind. Dankzij vele doelgerichte lessen van onze pro’s, trainingsweekenden in binnen- en buitenland, voorspelen, jarenlange ervaring en pieken op het juiste moment kunnen we nu al berichten over fantastische resultaten van 4 van de 10 teams.

Ons hoofdklasse team Dames 1 dinsdag 27 holes is poulewinnaar geworden en speelt zondag 14 mei de halve finale van de kampioenswedstrijden op de Noord Nederlandse tegen De Gelpenberg 1. Mochten ze die wedstrijd winnen spelen ze twee dagen later in Zwolle de finale! Hulde aan ons eerste dinsdag damesteam! Wat een kanjers! We wensen ze heel veel succes tegen de Gelpenberg!

Dames 2 dinsdag 27 holes (tweede klasse) is dankzij het winnen van de poule automatisch gepromoveerd naar de eerste klasse! Van harte gefeliciteerd! Wat een talent!

Met nog 1 wedstrijd te spelen heeft ons eerste team Dames donderdag 27 holes (vierde klasse) al promotie naar de derde klasse afgedwongen! Proficiat, de laatste wedstrijd op 4 mei is een ererondje!

[red. ook het eerste team Dames donderdag 27 holes is eerste geworden door het verslaan van Lauswolt]

De Heren vrijdag 18 holes (derde klasse) hebben nauwelijks punten laten liggen dus promoveren met vier klinkende overwinningen automatisch naar de tweede klasse! Well Done heren!

Fijn dat alle competitieteams onze club overal zo goed op de kaart zetten en dat alle bezoekende teams zo enthousiast zijn over Brasserie Oud Loenen. Dankzij de competitie heeft onze Brasserie het in deze maanden lekker druk en dat willen ze maar wat graag.

De teams die nog ten strijde trekken voor een goede positie of om niet te degraderen wensen we veel succes.

Dat geldt natuurlijk ook voor onze Junioren die in de periode 28 mei tot 2 juli spannende wedstrijden gaan spelen.

Ralph Matto – Competitie Commisie

Geef een reactie

Scroll to top